Bemiddeling ZZP'ers

Dé zakenpartner voor ondernemende zorgprofessionals.

Vaste of flexibele opdrachten

Er zijn als zzp’er verschillende mogelijke opdrachten aan te gaan via Arkado. Zo hebben we opdrachten op basis van een bepaalde tijdsduur, waarbij de duur varieert van enkele weken tot enkele maanden. Daarnaast is het mogelijk om te werken op flexibele basis, waarbij ons Arkado flexbureau overzichten stuurt van losse diensten waarop je je in kunt tekenen. Het is ook mogelijk om deze twee te combineren! We kijken graag gezamenlijk met je naar wat het best past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Arkado B.V. als effectieve backup voor slimme zzp’ers in de zorg

Als zelfstandig zorgprofessional hoeft niemand jou te vertellen hoe je je werk moet doen. Gaat het om financiële, juridische of fiscale zaken? Dan is het prettig om Arkado als vraagbaak achter de hand te hebben. Met onze eigen helpdesk dienen we zzp’ers snel en adequaat van onafhankelijk advies. Onze kennis van de zorg komt je zeker goed van pas! Daarbij wachten zelfstandige zorgprofessionals die via Arkado werken nooit op hun geld. Je doet je eigen boekhouding en in veel gevallen heb je jouw omzet al binnen twee weken op je rekening staan. Met Arkado als zakenpartner heb je als zelfstandig Zorgprofessional wel de lusten van het vrije ondernemerschap, maar niet de lasten. Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Kortom, bemiddeling via Arkado = Jouw zelfstandigheid + onze toegevoegde waarde

Interesse in Arkado als zakenpartner? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Adres
Celsiusstraat 32 kamer 1
1704 RW Heerhugowaard.

Mail & Tel
info@arkado.nl
06 – 26 388 784
085 – 130 52 66

KvK
71246495

BTW
85.86.35.690.B.01